Om te doen

Ontdek de vele kanomogelijkheden, recreatiebasissen, minigolfbanen en traditionele Loireboten langs de route van La Loire à Vélo... aarzel niet om andere activiteiten te doen om uw verblijf te verrijken.

Lijst met aanbiedingen

Zien op de kaart

84 element(en)

Initiation et guidage pêche

Cande-sur-beuvron - 41120

Vanaf 68 €

Loir-et-Cher is rich of about 1 400 kilometers of stream, 50 kilometers of channels, 36 ponds and gravel pits, without forgetting any 55 kilometers of the unique wild river of Europe classified in the UNESCO world heritage, the Loire. <br>Come to discover them accompanied with an (...)

Lulu Parc

Rochecorbon - 37210

luluparc-rochecorbon01

Aan de rand van de Loire, drie hectare ontspanning en spel. Trampolines, draaimolen, en waterspelletjes, ballenzwembad, treintje, waterglijbanen, speelweide, sleepistes, schommels, pony's, opblaaskussens, boten met hendels, pedaalkarts, botsauto's, miniboerderij...

 • Accueil vélo
 • Vignobles et Découvertes
 • La Loire à Vélo

Cycles Leprovost

Azay-le-rideau - 37190

Location de vélo

Vanaf 15 €

Cycle hire, inc. all-terrain bikes and kids' trailer bikes. Day rental or multi-day hire. Sale, servicing, maintenance and repair.

 • Accueil vélo
 • La Loire à Vélo

Traîneurs de Loire Blois

Blois - 41000

Vanaf 10 €

Verhuur van toerfietsen en kinderfietsen. Fietsroutes van 1 uur tot meerdere dagen. Mogelijkheid te vertrekken met de fiets en met de bus terug te keren. Ook verhuur van vierwielers (bij het Lac de Loire), elektrische fietsen MATRA (100 km), tandems… Levering mogelijk.

 • Accueil vélo
 • La Loire à Vélo

Le Quai Vert

Frossay - 44320

Le quai vert

Located on the banks of the canal, the Quai Vert offers various water, cultural and natural activities. • Accueil vélo
 • La Loire à Vélo

Balade en bateau traditionnel sur la Vienne et la Loire

Candes-saint-martin - 37500

croisieres-ligeriennes-2

Vanaf 11 €

Tochten met een traditionele Loire-boot ('toue cabanée') om de geschiedenis en de charmes van de samenloop van de Vienne en de Loire te ontdekken. Cruises à la carte het hele jaar door, in de zomer cruises op de Loire van een uur & thematochten van anderhalf uur.

Musée de la poire tapée

Rivarennes - 37190

Poires tapées

Vanaf 4 €

Ontdekking van de specialiteit van Rivarennes: de 'getikte peer'. Audiovisuele presentatie (F/GB/D) van de geschiedenis van deze peer en de verschillende productiefasen. Twee boomgaarden met oude perenrassen kunnen worden bezocht. Proeverij aan het einde van het bezoek.

 • Accueil vélo
 • La Loire à Vélo

Les Bateliers du Cher

Savonnieres - 37510

batelierducher_11

30-minute boat trips along the River Cher.

Détours de Loire

Tours - 37000

detour-loire-1

Vanaf 15 €

Netwerk van 25 verhuuradressen van Cuffy tot St-Nazaire (toerfiets&ATB, tandems, aanhangers voor kinderen en bagage, piccolo fietspompen, tassen, helmen...) - inclusief sloten, pompen en reparatiesets. Levering/ repatriëring van materiaal. Verkoop/reparaties. Transfer van bagage. (...)

 • Accueil vélo
 • La Loire à Vélo

Découverte de la Loire en bateau traditionnel - Association Millière Raboton Homme de loire

Amboise - 37530

Association Millière Raboton

Vanaf 20 €

Gezellige tochten op het water om op een milieuvriendelijke, authentieke wijze de rivier te ontdekken, op ontmoeting uit van haar flora en fauna, maar ook van haar grillen, haar eigen geschiedenis én die van de mensen die haar in de loop der eeuwen gebruikt hebben.