Mijn verblijf op maat

Arrangeer uw eigen fietsvakantie om uw eigen etappes in te lassen.

Stippel uw eigen parcours uit en lokaliseer op de kaart waar u graag wilt verblijven, de restaurants waar u graag wilt eten en zelfs de bezienswaardigheden die u wilt bezoeken…

Ontdek stukken van uw parcours dankzij de foto’s die andere netgebruikers hebben geplaatst.

U kunt tijdens het bezoek aan onze website uw eigen verblijf op maat uitstippelen door elementen toe te voegen aan uw reisgids. Dit kunt u doen met de rubrieken “Kaart van La Loire à Vélo” en “Organiseer uw verblijf voor”.

Hoe arrangeert u uw fietsvakantie op maat?

  • Kies een van onze route-ideeën of die van een andere netgebruiker of definieer uw vertrek- of aankomstpunt om de gewenste route op het scherm te zien verschijnen. Voeg deze toe aan uw reisgids.
  • Vanaf de pagina ‘route’ kiest u de aanbiedingen en toeristische dienstverlening die u tijdens uw parcours wilt gebruiken door ze af te vinken in het rechtermenu (accommodaties, fietsverhuur, restaurants…). De afgevinkte diensten verschijnen op uw kaart. Voeg deze toe aan uw reisgids.
  • In de rubriek ‘Organiseer uw verblijf voor’ zoekt u aanbiedingen die u naar wens toe kunt voegen aan uw reisgids.
  • Bekijk foto’s of video’s van het door u uitgestippelde traject door ze op de kaart weer te geven. Voeg deze toe aan uw reisgids.
U kunt uw reisgids altijd inzien voor een overzicht van de door u samengestelde fietsvakantie, hiervoor klikt u op het volgende symbool:

Als u uw fietsvakantie uitgestippeld heeft, slaat u deze op onder uw eigen ‘pseudoniem’. U kunt altijd terugkeren naar uw reisgids of deze laten zien aan andere netgebruikers die er een opmerking aan toe kunnen voegen. Misschien ontvangt u tips voor bezoekjes, activiteiten, aanbiedingen en andere nuttige tips.

Als u uw ideale verblijf op maat heeft ontworpen, kunt u hem uitprinten en meenemen op de fiets.