La Loire à Vélo brengt zijn eigen app uit!

La Loire à Vélo brengt zijn eigen app uit!

Gepubliceerd op 09/03/2013

Klein, praktisch en ludiek: nog even en de mobiele surfers van La Loire à Vélo kunnen niet meer zonder…

Sinds 1 maart is de officiële mobiele applicatie van La Loire à Vélo beschikbaar in het Frans en Engels voor iPhone en Android.

Wilt u hem ook, dan kunt u hem gratis downloaden op uw smartphone vanaf de App Store of de Play Store!

Het is de eerste applicatie die gewijd is aan de fietsroute van La Loire à Vélo, een unieke route die Cuffy in de Cher (bij Nevers) verbindt met St Brévin-les-Pins in de Loire-Atlantique.

Een gratis alles-in-één tool!

 

Met de app ‘La Loire à Vélo’ kunt u surfen op de route dankzij de geïntegreerde gps, zelfs zonder internetverbinding. Alleen bij het eerste gebruik is internet nodig om de kaarten te downloaden.

Zo heeft u altijd uw reisboekje bij de hand, met gedetailleerde kaarten van uw route, maar ook verblijfsadressen en verhuurders met label ‘Accueil Vélo’, restaurants en bezienswaardigheden die u zelf geselecteerd heeft.

Omdat de Val de Loire een groot speelterrein is en omdat we allemaal ook nog wel een beetje kind gebleven zijn, stelt de app u de hele route lang voor uitdagingen.

Win virtuele trofeeën en word ‘Kastelenliefhebber’ na er drie bezocht te hebben of ‘Epicurist’ na in minstens drie restaurants gegeten te hebben, enz.

De ultieme beloning: gekroond te worden tot ‘Koning van La Loire à Vélo’!

Omdat de fiets zich leent voor ontmoetingen en ontdekkingen, kunt u alle bezienswaardigheden, diensten en activiteiten langs de La Loire à Vélo terugvinden en van voordeelaanbiedingen profiteren.

Omdat La Loire à Vélo een volwaardig menselijk avontuur is, kunt u uw ervaringen en herinneringen delen, bijvoorbeeld door uw foto’s via de app op de website te zetten.

Ontdek ook de vele andere functies van de applicatie ‘La Loire à Vélo’, zoals weersvoorspellingen, route-ideeën enz.

De app ‘La Loire à Vélo’, om te downloaden en eindeloos van te genieten.

Scan deze code en download de iPhone applicatie