Onze Wellness suggesties op de Loire à Vélo fietsroute

Onze Wellness suggesties op de Loire à Vélo fietsroute © Domaine des Thomeaux

Gepubliceerd op 22/12/2017

Even ontspannen! 

Vergeet niet om tussen het fietsen door ook uw rust te nemen! Laat u vertroetelen bij een van de vele wellnesscentra langs de Loire à Vélo fietsroute.

Hammam du Lieu Unique

In Nantes

Het enige dat u hoeft te doen in dit enorme badhuis is genieten! Er is een groot aanbod aan genot voor lichaam en geest in verschillende zalen: kleipakking, zwarte zeepbehandeling, gewone massage ... in een behaaglijke ambiance

>> Voor meer informatie

Fukushi Bien-être

In Beaugency

Welzijn met wellness in Beaugency! Fukushi is een plek waar iedereen kan ontspannen, u wordt verwelkomd in een rustgevende sfeer. Kom genieten van een Japanse massage, de hydromassagetafel, massagestoel of een verzorgingsprogramma van 15, 30 of 40 minuten. Er is geen betere manier om bij te komen van het fietsen!

>> Voor meer informatie

SPA des Plages de Loire

In Rochefort-sur-Loire

Op deze aan beauty en wellness toegewijde plek heeft u de keuze uit: massages, wereldrituelen, jacuzzi, sauna of hammam. Laat de tijd stilstaan en kom weer even helemaal bij!

>> Voor meer informatie

 
 

Espace Bien-être van Domaine des Thomeaux – 3-sterrenhotel Accueil Vélo

In Mosnes

Tussen Chaumont-sur-Loire en Amboise vindt u de oosterse sfeer van het Wellnesscenter van Domaine des Thomeaux met hammam, jacuzzi, sauna, verwarmd binnenzwembad en kabines voor lichaamsverzorging. Sluit uw ogen, en ontspan!

>> Voor meer informatie

De SPA du Béryl

In Saint Brevin l’Océan

Duw de deur open en stap de vriendelijke atmosfeer binnen van de SPA du Béryl. In de zorgzame handen van het professionele team wordt u weer helemaal mens. U kunt hier terecht voor: massages, hammam, sensorisch programma … Een magische plek voor een weldadige pauze op de Loire à Vélo route!

>> Voor meer informatie

Magnolia Spa op Château de Beaulieu – 3-sterrenhotel Accueil Vélo

In Joué-les-Tours

Laat u verleiden tot een momentje van totale ontspanning bij Magnolia Spa op kasteel Beaulieu, dit driesterrenhotel vlak bij Tours heeft een elegante, ontspannen sfeer. Geniet in een rusthaven midden in de natuur van een massage, lichaamsverzorging of hammam.

>> Voor meer informatie