Topogidsen voor de fiets

De Val de Loire doorkruisen op de fiets en flirten met de koninklijke rivier over fietspaden en  (kleine) wegen met weinig autoverkeer. Neem de tijd om de steden en dorpen in de Loirestreek en hun monumenten te ontdekken, en overnacht op een camping, in een hotel, een gemeubileerde woning of een gastenkamer, aan de Loire, midden in het bos of in het centrum. U vindt alle mogelijkheden in de topogids over ‘La Loire à Vélo’.

Gedetailleerde kaarten met fietspaden, praktische en toeristische informatie, goede adresjes, dienstverlening en voorzieningen voor fietstoeristen zijn onmisbaar om uw fietsvakantie voor te bereiden.

Vind hier ook zes kaarten over het Franse deel van de Eurovélo6, waarvan 4 over La Loire à Vélo

Binnenin:

  • Te volgen richtingen,
  • Toeristische informatie,
  • Servicepunten om een fiets te huren of te laten repareren,
  •  Verblijfsaccommodaties zoals jeugdherbergen en campings, enz...

Topogidsen

De hele route van La Loire à Vélo, van Nevers tot aan zee

In 18 etappes die voor iedereen te doen zijn, fietst u door de Koningenvallei via de koningin der fietsroutes! Alle kaarten en alle adressen! – Meer dan 600 km beveiligde route dwars door de regio’s Centre en Pays de la Loire- 45 gedetailleerde routekaarten - 18 etappes van 20 à 50 km die ieder (...)

6 kaarten om Frankrijk op de fiets te doorkruisen van de Atlantische Oceaan naar de Rijn

Eurovélo6 is een internationaal samenwerkingsprogramma dat gesteund wordt door de Europese Commissie; deze kaarten bieden een fietsroute van de Atlantische Oceaan naar de Rijn langs de Loire. – Ideale schaal voor fietstoeristen 1:100.000 – Legenda in 3 talen: Frans, Engels en Duits – Plattegr (...)